Tack

Nu är de söndags kväll och de betyder att de är dags att skriva om helgen som varit och de har varit en jätte bra helg tack vare en massa härliga människor! I fredags fick vi ju besök av Johanna och Marielle så de blev en liten tjejekväll med spel och singstar. Vi spelade TP och jag (Anna) vann men de var ganska jämt trots att några av oss som spelade inte var helt nyktra hehe. Marre som bara hade sjungit singstar en gång tidigare var jätte duktig och vann över båda oss flera gånger men hon vann inte över johanna men de gör ju ingen så.  Var en väldigt trevlig och rolig kväll, kul att marre kunde komma då hon inte varit hos oss innan.

På lördagen vaknar vi vid 10 för klockan ringer men vi somnar om och vaknar vid halv 12 igen coh går sen hem till mamma och pappa för att äta och dricka kaffe ( hade inte så mycket hemma i de egna kylskåpet )
softar lite men sen hör Andreas av sig och undrar om vi vill komma över och titta på hockey och de tackar vi gärna ja till så de är bara att fixa sig och ge sig iväg. Hemma hos adde var även stefan och de hade redan börjat titta på matchen när vi kom fram för vi var lite sega hehe. Adde bjöd på nån god drinkgrej han köpt på båten och sen går vi och käkar pizza för stefan är vrål hungrig och vi har inte ätit nåt på hela dagen. Sen går vi hem till Adde igen och spelar wii, går sådär vi vinner lite och förlorar lite haha. sen blir de krogen och där lurar killarna mig (Ánna)  att beställa en konstig öl som heter Hoegaarden är en väldigt ljus öl som man ska ha citron i och den smakar väldigt gott faktiskt, men glaset ölen är upphällt i är enormt haha, fick andvända båda händerna för att dricka ur det. Men kul att pröva på nåt nytt och jag kommer lätt att beställa den ölen igen!


Idag åkte vi till Vårberg för att hälsa på våran kusin Bea ( så nu bea skriver vi om dig i bloggen hihi ), vi skulle bowla men de var fullt i bowlinghallen så vi traskar till heron city istället tar ett litet tag att komma fram för vi hittar inte riktigt hehe. framme så går vi in på media market där vi stannar i en hel timme, men de är bara bea som köper nåt nämligen två skivor för 60 :- sen går vi och äter på pizza hut och de var riktigt gott! blir ingen bowling där heller för vi är typ för trötta för att bowla, sen är de bara att promenera tillbaka till vårbeg och sen åka hem.

haft en fullspäckad helg men de har bara varit kul! Så tack till alla er som gjort denna helg så bra och kul.







Imorgon är de premiär för våran nya blogg och den hittar ni här :
  http://metrobloggen.se/aol

Piggelin

Japps i dag är jag piggelin uppe med tuppen, eller ja inte riktigt tuppen går ju upp klockan 7 och jag gick upp klockan 8.
Men idag måste jag va pigg ska ju få besök ikväll så jag måste ut och handla lite. Tänkte ju ha en nattklubb hemma hos mig haha, Anna & Linas nattklubb, har köpt lite sprit och likör så nån god drink borde de bli och lite singstar på de också.



Bio

Ikväll var vi på bio (igen) v i har ju köpt 4 biochekar var via hyresgästföreningen för 65 kr styck. Denna gång valde vi att se
The Duchess med Kiera Knightley, filmen är ett kostymdrama och bygger på verkliga händelser vilket ju alltid är intressant. Biosalongen var pytteliten inte mer än 46 platser, men de var ganska skönt ,inte lika stökigt i salongen då.
Filmen får klart godkännt så gillar du sånna här filmer gå och se den! Få se vad vi ser för film nästa gång med de blir nog den nya filmen med våran favvo skådespleare Leonadro DiCaprio och Kate Winslet filmen heter iallfall Revolutionary Road om ni inte visste de.


p.s vi kommer att byta till metrobloggen snart så håll koll

Fika hos Johanna

Igår var jag en sväng hem till Johanna för vi skulle fika, Lina skulle oxå med men hon hade ett möte hon måste gå på så de blev för sent för henne tyvärr. Kommer hem till johanna och möts där av en väldigt lekfull hund. de är johannas brors hund och hon heter Tequila. hon är ganska så stor och ändå har hon inte vuxit färdigt hehe, hon får knapp plats i lägenheten ju. I allafall så har johanna vart duktig och bakat en chokladkaka och så gör hon kaffe till mig och te till sig. Vi slår oss ner i soffan och fikar men de är inte lätt då Tequila gärna vill smaka kaka haha.
Men är inte lätt att bli sur på en så go och glad hund ju! Sen blir de dags att bege sig hem och då får jag lite kaka med mig så Lina kan få smaka, väldigt genersöt och snällt av Johanna så de tackar vi för. Kakan var föresten jätte god så jag vill  gärna ha receptet så Johanna om du läser detta får du gärna fixa de hehe.



Duktiga mig

Igår var jag ( de är Anna som skriver )  väldigt duktig gick upp innan väckarklockan ringde ( hade ställt den på 10 ) och drack mitt morgon kaffe ( var kanske inte så duktigt då jag ska sluta med kaffe hehe ) Gör mig sen iordning och beger mig ner mot medis för jag ska till banken och göra ett ärende. Kommer fram och de är fullt med folk och bara en kassa öppen så de blir att sätta sig ner och vänta får vänta i ungefär 20 minuter för att göra ett ärende som tar typ 4 minuter helt sjukt ju! Men tur att jag hade min nya mp3 spelare så jaghade bra muski att lyssna på medans jag väntade, annars hade jag nog struntat i banken...

sen går jag till affären och köper 4 energidrycker ( kan vara bra att ha om man är bakis elelr får besök och dom vill göra redbull vodka hehe ) och lite kaffelatte pulver och bitsocker inget storhandlade direkt men de var de här som jag behövde.

Hemma sätter jag mig framför datorn en stund med en energidryck och några smörgåsar behöver piggna till för jag ska måla klart i mitt "kök" så efter en stund är jag pigg och börjar måla och resultatet ser väldigt fint ut faktiskt! Jag är nöjd iallfall.

Klockan blir strax efter 4 och lina dyker upp vi dricker lite te och förösker ladda ner musik till vårat USB minne vilket går sådär, men till slut tror jag de funkade så vi går sen hem till mamma o pappa och äter köttfärsbiffar *mums* sätter i minnet i pappas stereo men in gen musik spelas så jag stoppar in deni datorn igen och fixar och trixar och så gör vi ett nytt försök och då funkar de *jippi*

Så ja igår hade jag lite att göra hehe idag var jag inte lika duktig vaknade strax innan ett *oops* ska sen på fika hos johanna vilket jag ser frame emot var ett tag sen vi sågs nu så

Våran helg

Ja denna helg var verkligen våran helg för vi umgick bara med varandra hehe. Fredagen åt vi god mat hemma hos mamma och pappa som vanligt på fredagar, de hade även en gäst på besök nämligen deras gamla kompis stefan var där och han åt han också. Sen dök en gamal granne upp en stund för att titta på den nya lägenheten.
Efter ett tag gick mamma, pappa och stefan till en liten krog i närheten för att ta en öl eller två och vi fixade oss för att gå ut vi med. Åkte in till stan men hittade inget bra ställe att gå in på så de blev en liten promenad i stockholms natten, de var massor med folk ute köer till varenda krog/klubb.
Efter ett tag tröttnade vi på att gå omkring så vi åkte hem till Anna och drack en cola och sen la vi oss för natten.

Nästa dag alltså lördagen så åkte Anna in till stan och köpte sig en mp3 spelare för endast 333 Kr och Lina beställde biljetter till filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Vi möts sen upp i medis för att äta lite på mc donalds innan filmen börjar. Lina har köpt godis och vi går mot biografen. Sen sitter vi där i nästan 3 timmar och ser på filmen som är jätte bra!
Går sen tillbaka till mc donalds för att beställa en varsin Big Mac & C:o till middag går hem och äter tar sen en varsin dusch och fixar oss för krogen. Vi hade tänkt gå till Pan  i gamla stan men orkade inte åka dit så vi går till Söderhof istället, tar oss bara 10 till 15 minuter att gå dit. Vi dricker inte så mycket Anna tar två cider och lina två Barcardi brezer.
Snackar lite med två amerikanska killar som är jätte trevliga men dom kan inte va mer än 19 år haha. Sen hittar vi två sittplatser där vi sitter och snackar ( En av föredlarna när man bara är två stycken på krogen blir lättare att hitta sittplats då än om man tex är 7-8 stycken ) och dricker upp våran dricka sen går vi hem till mamma och pappa och sover där.

På söndag blir de lite shopping i stan köper bland annat 4 shotglas hehe.

Ganska lugn helg men mycket trevlig och även rolig.


 <----- Min älskling haha




RSS 2.0