Nice

Tänkte skriva lite om helgen. Vi gick upp tidigt i fredags för Lina skulle iväg till praktiken så vi vaknade vid 8 tiden. Tittade lite på tv drack både kaffe latte och energi dryck allt för att bli pigga hehe. sen stack Lina iväg och vid halv 11 åkte Anna iväg för att träffa Sofie i Globen.  Jag och Sofie gjorde lite allt möjligt var hos frisören och åt på taco bar *mums* sen gick vi hem till mig och Lina kom hem från praktiken .  Vi fixade oss i ordning och drack lite.Vi åkte sen vidare till kungsholmen hem till kristoffer och johanna. Där var de lite folk närmare bestämmt så var tony och danne där. Vi festa loss ordentligt och Sofie vann över tony och kristoffer i en öldrickar tävling *heja Sofie* sen fick vi bråttom för vi skulle i väg till 360. Kom fram dit 10 i 11 och sen var de bara att dansa för dricka hade vi redan gjort. Var lite svårt att hålla ihop för de var så mycket folk så vi tappade bort varandra då och då. Stannade ganska länge till hlav 3 sen tog lina sofie och anna en taxi hem till anna och så sov vi .

Dagen efter var vi så trötta så men vaknade ganska tidigt, sofie fick tag i några polare så hon åkte iväg för att träffa dom. Vi gick på släktmiddag sen gick vi hem till mamma och pappa där vi somande. Såg sen på kvällen en film med christian bale haha.

Söndagen var segare än seg men de var skönt att bara slappa!

Tack Sofie och Johanna och alla andra för en mycket härlig fredag! Måste vi göra om snart.


Dags att blogga lite

Var ett tag sen man bloggade så nu sitter jag här och skriver i våran lilla blogg. Det är jag Anna som skriver för Lina är på praktik och packar frukt och grönsaker. Har en kaffe latte i handen som vanligt min andra för idag. Såg just en halvbra film med Christian Bale, den var på tv, de är den tredje filmen med christian bale som jag ser på¨mindre än en vecka, den senaste månanden har vi nog sett 6 filmer med honom hehe, vi är nog lite besatta eller nåt sånt. Men filmen på tv visste jag inte att de skulle visa de var pappa som sa de hade inte han sagt de så hade jag missat den. Tur att man har en pappa med så bra koll!

Jag skullle ju egentligen ha gått till Ringen idag och köpt lite t-shirts men jag försov mig som vanligt, får bli imorgon istället. Hoppas vädret är lika fint då så får man sig en trevlig promenad i solen.  Ska bli skönt att komma ut lite oxå, blir lätt att man fastnar hemma i soffan framför tv:en eller datorn. måste sysselsätta mig nu när Lina har praktik. Men frågan är ju bara vad man ska hitta på... Nån som har nå bra förslag kanske ?

Christian Bale


Film shopping

Så sitter vi här med våra kaffe latten igen, är inne fast solen skiner så fint. Lina är förskyld igen så hon vill ta de lungt så de inte blir värre. Anna hade gärna gått in till city och letat efter en bra BH men de får väl bli en annan dag då. Vi har inte bloggat på ett tag har helt enklet glömt bort de *skäms* eller jo vi skulle ha bloggat i torsdags men hela vårt inlägg raderades och vi orkade inte skriva nå nytt.

igår gjorde vi inget vettigt alls sov typ hela dagen och idag ser de likadant ut. Finns inte så mycket att göra förutom att se på film men vi har ingen bra film att se på så vi beställde lite film från ginza igår så vi hoppas filmerna kommer på posten så fort som möjligt så vi kan ha lite mys med film och popcorn ( köpte ju ett stort pack popcorn 10 påsar micropopcorn för 22 kr på ÖB i torsdags )

Nä nu ska vi njuta av vårat kaffe och se om vi inte kan hitta på nå skoj. Ha det bäst igen protäst

Här är några av filmerna som vi bestället :

( två filmer med våran nya favorit skådis christian bale )






Den nya lilla sjöjungfru filmen ( den lilla sjöjungfrun var våran favorit film när vi var små )




Och så fick man köpa en film för 10 Kr  och vi valde denna :


Tralalalala

( kom inte på nån bättre rubrik ) Ja så sitter jag Anna här ensam och lyssnar på Britney Spears nya låt Womanzier dricker en energi dryck och käkar popcorn. Varför är jag ensam  då jo för Lina är på Arbetsförmedlingen och mamma och pappa åkte just in till city. Egentligen har jag skit tråkigt finns ju inget att göra och ingen att prata med...Men de är lite skönt att få lite tid för sig själv oxå faktiskt.  Imorgon är de fredag och då hoppas man på att nåt skoj händer, blir troligtvis krogen! Nä nu ska jag surfa vidare, har lagt upp Britneys nya låt här så har ni inte hört den ännu så tycker jag du ska lyssna på den nu hehe.


RSS 2.0