Uärk

Vår kära vän johanna påminde oss om att vi inte skrivit i bloggen på ett tag så vi tänkte att vi skulle göra de nu, bra att man har polare som håller koll på en och som läser ens blogg! Har inte gjort så mycket den senaste tiden men i söndags var vi på bio och såg Austrtalia, den var bra inte toppen bra men bra helt enkelt så den kan vi rekommendera ( lite lång kanske ).

Igår var vi en sväng till systemet ( orkar inte gå till systemet på fredagar är så mycket folk där då ) visste inte riktigt vad vi skulle köpa men bestämde oss till slut för sourz red berry den såg god ut och vi har velat testa sourz ett tag nu. När vi kommer hem öppnar vi och luktar på den och shit va den luktar äckligt, man mår illa av att lukta på den vi skulle lyssnat på Andreas istället och köpt Absolut päron som han rekomendreade men har vi tur så smakar den här sourz gott fast den luktar äckligt hehe.








Mera Singstar

Vi var inne på cdon s hemsida och tittade lite upptäckte då att de hade vinter rea där man kunde köpa 2 PS2 spel för 299 kr  och de hade några singstar spel där ( Johanna gå in och titta om de är nåt av spelan du vill ha som finns på rean ;) ) så vi passade på att beställa 2 stycken nämligen singstar  pop och singstar 90s, så nu kommer vi att ha 6 stycken singstar spel sammanlagt. Köpte lite annat smått och gott så som filmen Romeo & julia.

Får försöka bjuda över lite folk nån helg så man kan testa spelen alltid roligare om man är fler så om ni läser detta och är sugna på att sjunga lite hos oss så hör av er ;)





Ny vecka

Dags för en ny vecka, tiden går så fort så man hänger nästan inte med i svängarna. Lina gick inte till praktiekn idag då hon var dålig i magen hon har varit borta mycket från praktiken den senaste tiden tyvärr men de finns inte så mycket att göra. Vi sov iallafall länge i dag fram till 2 halv 3 precis som igår. Anna hade svårt att somna i natt så de blev sent därför vakande jag så sent i dag får hoppas man kommer in i en normal sömn fort då de inte är så kul att sova bort halva dagen. Jag behöver en ny vinterjacka så jag ska in till stan nån dag och då vill jag ju gärna åka in i god tid.

Vad man ska hitta på nu vet jag inte riktigt men en film kanske skulle va nåt, funderar på att se disneys Aladdin de var ett tag sen och de är ju en nice film så.


En bra helg

Så är de söndags kväll och vi är ganska trötta men de får man vara på söndagar så hehe. Haft en bra helg tack vare våra kompisar, träffade sofie i fredags och tog några öl och smakade en god drink på söderhof. Helt okej ställe vi fick sitt platser så de var ju skönt ölen var billig oxå så de är ju ett plus och de var fullt med folk så de var bra stämmning!

På lördagen var vi lite sega ( läs bakis )  hade prata med johanna om att vi skulle hem till henne och så blev de oxå, hennes två kusiner var även där så vi spelade lite buzz ( anna vann ;) ) och sjöng singstar men vi förlorade som vanligt, ingen kan  ju slå johanna i singstar och hennes kusiner var väldigt duktiga dom oxå så :) sen gick dom och vi tog oss ett glas vin och tittade lite på wallander käkade popcorn och pratade. johannas kille kristoffer och hans polare var ute på krogen och ville att vi skulle komma men vi pallade inte. Vid elva åkte vi hem och får sen ett samtal från johanna som säger att killarna dykt upp hos henne och dom vill att vi kommer men vi orkar inte åkta tillbaka, hade varit skoj men de får bli nästa helg istället :)

Vi gick hem till anna och sen fick vi lite besök  klockan halv 4 på natten haha. De var trevligt men en av gästerna däckade på golvet *fniss*

En klart lyckad helg ! tack till alla som bidragit till den :)



Parfym x 4

Sen julafton har vi lyckats få ihop 4 flaskor parfym haha, Lina fick Christina Aguileras ena parfym i julklapp sen köpte vi Mariah Carey's Luscious Pink på rean och sen hittade Anna Christina Aguileras parfym Inspire även den på rean och till slut så hittade vi Britney Spears parfym Curious på ÖB för en billig peng och då kunde vi inte låta bli att köpa den heller så nu har vi parfymsom säkert räcker hela året haha.







<------- Den luktar godast tycker vi




P.s Anna såg 3 kändisar idag när hon var i stan nämligen Danny och Mattias från EMD och Tommy körberg hehe


RSS 2.0