En bra helg

Så är de söndags kväll och vi är ganska trötta men de får man vara på söndagar så hehe. Haft en bra helg tack vare våra kompisar, träffade sofie i fredags och tog några öl och smakade en god drink på söderhof. Helt okej ställe vi fick sitt platser så de var ju skönt ölen var billig oxå så de är ju ett plus och de var fullt med folk så de var bra stämmning!

På lördagen var vi lite sega ( läs bakis )  hade prata med johanna om att vi skulle hem till henne och så blev de oxå, hennes två kusiner var även där så vi spelade lite buzz ( anna vann ;) ) och sjöng singstar men vi förlorade som vanligt, ingen kan  ju slå johanna i singstar och hennes kusiner var väldigt duktiga dom oxå så :) sen gick dom och vi tog oss ett glas vin och tittade lite på wallander käkade popcorn och pratade. johannas kille kristoffer och hans polare var ute på krogen och ville att vi skulle komma men vi pallade inte. Vid elva åkte vi hem och får sen ett samtal från johanna som säger att killarna dykt upp hos henne och dom vill att vi kommer men vi orkar inte åkta tillbaka, hade varit skoj men de får bli nästa helg istället :)

Vi gick hem till anna och sen fick vi lite besök  klockan halv 4 på natten haha. De var trevligt men en av gästerna däckade på golvet *fniss*

En klart lyckad helg ! tack till alla som bidragit till den :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0