Life is a flower

Tjo sorry för dålig uppdatering men nu är jag iallfall här och skriver hehe. Sitter just nu med en latte i handen ( mitt minskande av kaffedrickandet har inte lyckats så bra ) och lyssnar på Ace of base ( Lina fick deras greatest hits skiva i julklapp)  på högsta volymsamtidigt som jag sjunger för full hals, försöker att förbättra mitt sjungade så man inte är så dålig när man ska sjunga singstar haha. Låter kanske inte så bra men de är ingen annan hemma så jag stör inte.
Ska snart iväg på lite ärenden ska bland annat till systemet måste ju köpa lite gott att dricka tills imorgon.
Vet inte riktigt vad jag ska köpa men de ordnar sig när jag väl är på plats. 
Passar på att säga Gott Nytt År till er alla från mig och Lina!



                                                               

"För festa"

Tjo alla glada nu sitter vi här och dricker en drink gjord på vaniljvodka, röd drinkmix och fruktsoda och lyssnar på dålig party musik( kan ju säga att vi dricker drinken i glassglas för vi har inga bra drinkglas här haha ), ska snart ut på krogen och ha de skoj. drinken får helt klart godkänt men vi blir nog inga bra bartenders de överlåter vi åt annat folk ni vet vilka ni är hehe. De var allt för tillfället ska festa vidare nu.




Galet

Ja i fredags blev de lite galet kan man säga, skulle ju varit hemma och tagit de lungt framför tv:n men de blev lite ändrade planer vi hamnade nämligen på 360. Har inte varit där på länge men de var ett ganska kul tema nämligen black and white plus att Sofie skulle dit. När vi kommer fram får vi varsin ljusstav, sen hör vi nån ropa på oss och de är ju såklart Sofie hon har kommit dit tillsammans med Tony, Danne och Kristoffer. Johanna är tyvärr inte där för hon är hos en annan kompis. Vi börjar med att köpa en varsin cider och går runt lite och kollar läget sen blir de en till cider och vi hittar en skön soffa att sitta i. Efter ett tag kommer killarna också och slår sig ner. De spelas gamla sköna pop låtar med Britney spears och backstreet boys. Sen börjar killarna en efter en att beställa in olika sorters alkohol allt från shots till drinkar. Sen dyker de upp en snubbe som tydligen är tony och dannes gamla klass kompis från gymnasiet så vi får sällskap av honom och hans kompisar och festandet börjar på allvar, Alla börjar ju bli lite små packade men på ett bra sätt inte sådär så man mår dåligt utan bara bra.

Blir lite dans och några skratt sen är klockan helt plötsligt 3 och stället stänger så de är dags att gå hem. Men folk är fortfarande på partyhumör så de snackas om efterfest och den blir hos oss ( alltså i annas lilla etta ) Vi är alltså 10 stycken personer men de går bra alla får plats och som tur är har vi lite sprit hemma som vi kan bjuda på. Sen går några hem och resten somnar lite här och där. Blir inte så mycket sömn men de får man ju räkna med när man festar.

Var ett härligt gäng med folk iallafall och vi hade de trevligt. Nästa gång blir vi nog inte så mång och så hoppas vi på att  tex Johanna kan va med eller nån annan av våra tjejkompisar, de blev lixom lite många killar haha.




Jul Klappar

I eftermiddags var vi och shoppade julklappar, de gick jätte bra hittade klappar till både mamma och pappa samt till våran kusin så nu ska vi bara hitta julklappar till varandra men de blir nog inte så svårt för vi vet ungefär vad vi ska köpa!
Blev kanske lite dyrt men de gör inte så mycket vi delar ju på betalningen så.
Har slagit in några av dem, blev fint insalgget faktiskt få se om vi lyckas lika bra med resten hehe.




PS2 & Singstar Abba

I förra veckan var vi en sväng in till stan, gick till Elgiganten för de hade ett intressant erbjudande nämligen ett PS2 med singstar Abba för inte så mycket pengar. Så vi köpte paketet så nu har vi en ny PS2 konsol ( våran gamla är lite trasig så de var dax att fixa en ny ) och även singstar så vi kan röja loss hemma och leka popstjärnor hehe.  Har än så länge bara Abba men dom är ju kul att sjunga så och vi ska önska oss en till skiva till jul, sen fyller man på lite då och då . Vi har inte hunnit koppla in den ännu men ska försöka göra de innan helgen så man kan ha de lite skoj, kanske just du tittar förbi och leker popstjärna med oss ;)



Britney: For the record

Igår kväll visades den omtalade Britney dokumentären och vi tittade ju såklart på den ( skulle ju ha festat men de blev inget av ) Var väldigt intressant man fick se henne både glad och ledsen ja hon grät lite en stund. Vi har ju gillat hennes musik ända sedan vi hörde ...baby one more time för första gången och har alla hennes album har sett henne uppträda live 2 gånger och sett henne IRL 3 gånger. Hennes senaste album verkar tyvärr inte så bra men vi ska önska oss den i julklapp iallafall nån låt borde ju vara bra eller hur ?

Här är hennes senate låt Circus :


RSS 2.0