Nära nu

Nu är de så nära de kan bli nästan, sista dagen i lägenheten som man tillbringat 20 år och 2 månader i . känns såklart lite trist och ledsamt men samtidigt är de ju kul med lite nytt! 20 år är en lång tid att bo i samma lägenhet så...Vi ska ju bo kvar på södermalm så de är ju skönt. skulle nog kännts värre om vi flyttat härifrån helt och hållet...

Ikväll ska vi ut på krogen men de blir nog att ta de ganska lungt iallafall, måste vara pigga imorgon bitti för vid klockan 10 så kommer flyttgubbarna. men en eller två cider ska man väl klara av hoppas vi hehe

Trevlig kväll

Ikväll hade vi det trevligt ! träffade Marielle och Johanna i medis för att vi skulle äta ihop, vi kom först såklart för vi gick så tidigt plus att vi bor ca 10 -15 minuter ifrån medborgarplatsen. Marielle kom prick klockan 5 som vi bestämt , punktlig de gillar vi hehe. Strax efter dök johanna oxå upp. vi går till söderhallarna och kollar läget och kommer fram till att vi alla vill äta på tacobar. Alla förutom Lina beställer nacho delux hon beställer bara en vanlig nacho tallrik. Sitter där ett bra tag och mumsar och snackar en massa skit precis som man ska hehe. Var mycket trevligt  men de är de ju alltid när man hänger med de här tjejerna. Annars har vi spenderat dagen på ett tråkigt möte och såklart städat, men nedräkningen är i full gång på lördag har vi städat klart och flyttat *jippi*

Basshunter

Har nu lyssnat lite på Basshunters nya skiva på engelska, vi gillar inte basshunter de får ni inte tro men vi var lite nyfikna som vi brukar vara när de gäller "popmusik" men hans musik är dålig och enformig och han kan inte sjunga men musiken svänger iallafall  och man blir glad av den så därför lyssnar vi på den då och då man kommer lixom in i ett partyhumör och de är ju aldrig fel,  och sen måste vi ju älska låten boten Anna såklart ;) han är varken bättre eller sämre på engelska än på svenska heller men inget slår boten Anna så det så ! vad tycker du om basshunter ;) ?




Hemmakväll

igår kväll så valde vi att ta det lungt helt enkelt och de var skönt. verkar som om flera vi känner oxå gjorde de för många var hemma igår kväll . Vi gick iallfall  och hyrde film , två stycken närmare bestämt. de blev the hills has eyes 2 och saw 4 för vi ville se lite läskiga filmer hehe. vi orkade bara se en av dem och de var the hills has eyes 2, den var helt okej men ettan är bättre så se den istället ;) vi käkade micropopcorn och drack cola och pepsi ( hehe japps vi blandade dem båda ) man måste ju få äta lite gott när man ser på film eller hur ? vi åt även pizza tidigare på kvällen till middag så vi var riktigt onyttiga igår men de får man va när de är lördag!



360

igår kväll var vi på 360, har inte vart där på länge eller på krogen heller för den delen så vi bestämde oss för att gå dit och kolla läget. När vi kommer dit får vi en gratis drink vilket var nice, först samkade den inge bra men så var den helt okej  som tur var. Var ingen där som vi kände igen men de kom lite folk fram och pratade med oss vilket var trevligt. Men vi stannade inte så länge tyckte inte de var så skoj så vi gick hem och sov istället hehe.



Boring

de är så tråkigt att jag håller på att bli galen... finns inget att göra... ja förutom att städa då förtås, idag har de varit ett riktigt städkaos här, lådor och prylar överallt. Pappa var helt uppe i varv städade typ två rum på en gång hur de nu går ihop,  mamma tvättade fönstrerna men kände sig dum för de började spö regna så ja fönsterna  blev typ tvättade två gånger haha.

imorgon är de fredag igen , äntligen hoppas på en kul dag, funderar att gå it på krogen men inget är helt bestämt ännu så vi får se... ikväll ska  vi roa oss med att se en film och de är ju alltid kul , filmen heter bring it on , all or nothing , hoppas den är sevärd så man får ha lite skoj :)




Flytt städning

Vi har nu hållt på att flytt städa i veckor mer eller mindre och de känns inte som om man kommer nån vart... känns som de är lika mycket kvar att göra som när vi började. Vi har ju till 1 september på oss för då är de dax att ta sitt pick och pack till den nya lägenheten. Men vi kommer att hinna bara vi inte får panik så går de nog bra! Men de ska bli skönt att få allt på plats och slippa denna eviga städning hehe.


     
               

Våran dag på IKEA

Igår åkte vi iväg till kungens kurva skulle nämligen shoppa lite på ikea. Men vi började med att gå till Heron city och kolla efter en trådlös mus på Media Market men de hade ingen till rätt pris tyvärr.

Vi  fortsatte sen till City Gross och handlade lite smått och gott,  väl framme vid kassan så såg vi en kille och tjej som hånglade i kassan , vi tittade på varandra och fnissade lite tyckte nämligen inte att man hånglar när man står i en kassakö. Sen vänder sig killen om och ska betala och då ser jag Anna att de inte är nån mindre än Emil våra kusiners halvbror, blev lite pinsamt men vi sa hej iallfall och bad honom hälsa. Vi fick oss ett gott skratt för vi tyckte de var ganska skoj hehe.

Sen går vi till slut till ikea och börjar med att ta oss en liten fika , blev mandeltårta och apelsinläsk allt för 20:- gott och billigt, sen gick vi vidare nöjda och mätta, hade en lista på vad vi skulle köpa så de gick fort och smidigt plus att de var lite folk på plats. Vi går runt och plockar på oss prylar när nån säger hej, då är de en gammal klass kompis till Lina som oxå är på IKEA och shoppar med sin tjej och lille son  på sex månader, vi småpratar lite och beundrar barnet. Ser även Emil och tjejen stå och hångla igen men vi undrivker dem denna gången hehe. Kul iallafall att träffa på folk när man är ute och springer , stockholm är verkligen inte stort vilket man får bevis på om och om igen.




Ny dator (äntligen)

Efter mycket om och men så fick vi äntligen våran bärbara dator idag. Var i fredags och sprang runt stan för att leta efter en men alla var ju slut. så idag såg vi ett erbjudande om en billig dator på Elgiganten för ca 4000:- så pappa åkte in på engång och de var tur de för de fanns bara två stycken kvar... så nu sitter jag här och skriver på våran Toshiba hehe, så skönt att kunna andvända internet igen!





Party

Ja i helgen blev de en riktig party helg var hemma hos polare och festade loss både på fredag och på lördag. Och vi hade skit skoj skrattade så vi nästan kissade på oss hehe. Blev sådär härligt fylleglada alltså inte packade utan bara fnissiga på bra humör helt enkelt. Umgicks med härligt folk vilket gjorde helgen så lyckad. tack för de Johanna med flera!




RSS 2.0