Fullt upp!

Torsdag


De senaste dagarna har vi haft ganska mycket för oss, i torsdags så träffade vi Sofie i city Anna behövde ett par jeans och ville ha en kjol men de slutade med att vi kollade en massa andra kläder istället hehe. Sofie visade oss en massa affärer som vi inte hade en aning om existerade de var hennes favorit affärer, men hon blev lite besviken då de inte hade nåt hon gillade, hon ville ha snygga party toppar men de var de dåligt med. Vi gick iallfall och åt lunch på Taco bar, åt nacho deluxe så himla gott! sen vidare och fortsatte leta efter schyssta kläder, då ringer Sofies kompis Madde och säger att hon kommer in till stan hon också, då säger Sofie att de är ingen idé att hon går till deras favorit affärer för där finns inget men Madde ger ett tips på en ny affär som ligger i gallerian Souk. vi går dit och åker en trappa upp , där har de en massa rea men inga snygga toppar så Sofie ringer upp Madde och frågar vart de snygga topparna egentligen är och får då till svar att de är en trappa ner. Så vi åker ner igen och där hittar vi affären och börjar genast leta efter några snygga toppar att köpa. vi hittar några och ställer oss i kön till provrummen men de är så lång kö och de går så sakta att vi går därifrån men efter ett tag ångrar vi oss och tar fram topparna igen och ställer oss i kön på nytt. Under den tiden hinner Madde dyka upp och medans vi står i kön plockar även hon på sig en massa toppar och kjolar. Tillslut kommer vi in i provrummen , men tyvärr så passar inte den toppen som jag hittat mig den är för stor men Sofie köper iallfall två toppar. sen provar Madde sina kläder och då ser Sofie en till topp som hon vill pröva så de är bara att ställa sig i kön igen, Madde blir iallfall färdig och betalar för sitt, efter ett tag har Sofie prövat klart och går till kassan för att betala sin topp. Sen går vi runt lite till alla fyra, men sen så är de dags för oss att åka hem till Sofie för att slappa lite så vi säger hej till Madde och sätter oss på tunnelbanan.

När vi är framme i Högdalen hemma hos Sofie så sätter vi oss ute på en filt på gräsmattan, och där försöker vi klura ut vad vi ska hitta på , ringer lite folk men alla är upptagna så vi bestämmer oss för att gå till en pizzeria och äta lite middag. pizzorna är såklart jätte god och personalen är trevliga men de är en snubbe i 30 års åldern som börjar tilltala oss då säger personalen till honom att låta oss äta i fred men då kommer han fram till vårt bord istället och fortsätter snacka men då ber personalen honom ännu en gång att låta oss va då blir han sur och börjar tjafsa med personalen och blir till slut ombed att gå därifrån vilket var en stor lättnad. sen går vi hem till Sofie och strax därefter åker vi hem och är väldigt trötta efter en lång dag .


Fredag


Denna dag skulle vi träffa Johanna och festa lite, skulle först åka hem till henne sedan vidare in till stan för att gå på krogen . Under dagen så blev de även bestämt att Marielle skulle följa med oss vilket var en rolig överraskning! Men innan de blev kväll så skulle vi träffa våran kusin Bea i stan . Åker in vid två tiden och ska mötas utanför Åhléns city hon har även med sig sin kusin Johanna från Sundsvall. Vi ringer dem då de gått ett tag sen de sa att de var på väg och vi ser dem inte då visar de sig att de ställt sig vid en annan ingång men som tur är har vi ju våra mobiler så till slut hittar vi varandra. Bea behöver en ny bikini så de första vi gör är att gå in på Åhléns och kollar om de finns några läckra bikinis där men ingen faller Bea i smaken så vi går vidare till H&M där hon hittar en rosa /brun prickig bikini som hon prövar och bestämmer sig för att köpa. Sen går vi i lite affärer till och flickorna handlar lite smått och gott. Men de börjar bli dags för middag så vi börjar leta efter ett ställe att äta ingen vill gå till donken så de blir lite svårt att hitta nåt ställe som alla vill käka på men vi går till slut till Kungshallarna där vi beställer en nacho tallrik (igen) medans Bea och Johanna äter pizza, Bea beställer en Calzone som hon inte orkar äta upp så vi får smaka lite på den vilket var trevligt då vi aldrig ätit en förut och den var mycket god så de blir nog till att beställa en sån nästa gång vi går på pizzeria! Sen är de dags för oss att åka hem och göra oss inordning , flickorna stannar i stan ett tag till dock.

De tar oss ca en och en halv timme att fixa oss sen vid 7 ska vi träffa Marielle i Gullmasplan för hon har aldrig vart hemma hos Johanna tidigare så vi gör sällskap hem till henne. VI börjar att dricka lite och senare blir vi bjudna på en drink av Kristoffer en Margarita den var helt okej bara lite sur hehe. Sen åker vi iväg till trädgården och där beställer vi lite cider och väntar på att dansgolvet ska börja dra igång. Under tiden dyker kristoffers kompis Danne upp. När dansgolvet börjar strax efter elva är de inte mycket folk som dansar plus att de är dålig musik så vi står och snackar istället för att dansa och då dyker en bekant upp och vi hälsar på honom. Väntar sen lite till på att de ska börja spela bra musik men nej de gör de inte så vi tjejer bestämmer oss för att gå vidare till toxic som ligger på andra sidan. Anna kommer in gratis för hon har medlemskort hehe. Väl inne så gör vi inget annat än dansar blir också fotade av någon vimmelfotograf hehe. Sen blir vi trötta så då är de dags att åka hem , Johanna får skjuts och vi följer Marielle en bit på vägen sen tar vi natt bussen hem. Var en riktigt lyckad fredag!


Lördag


Denna dag var de tid för lite avkoppling så vi var hemma hela dagen och tog de lugnt . Men till kvällen gick vi ute en sväng och satte oss på skinnarviksberget och drack en varsin cider samtidigt som vi såg på solnedgången! Var väldigt mysigt och vi var inte ensamma de var massor av folk runt omkring som satt och drack och åt. Efter det så gick vi och hyrde film , vi hyrde en rysare som heter Fån andra sidan , den var lite småläskig men bra så den kan vi rekommendera om ni gillar såna filmer . Var en trevlig lördag måste vi säga!


Söndag


Eftersom de inte blev några jeans köpta i torsdags s beslutade vi för att åka in till stan igen . Vi gick till Ginatricot och jag hittade ett par fina ljusa jeans de stod ingen prislapp på dem men vi gissade på att de skulle kosta runt 400:- men väl i kassan så visar de sig att de endast kostar 99:- jag gav en 500 lapp för jag hörde först inte vad expeditens sen börjar hon räkna upp växeln och jag ser då att hon tar fram en massa hundralappar hehe när vi betalat klart springer vi nästan ut ur affären för vi är rädda att de skulle upptäcka att de sagt fel pris så jag skulle behöva betala mer iallfall. Sen går vi vidare och shoppar lite mer kläder och smink. Och kommer hem helnöjda med stora leenden på våra läppar.



Morgonpigg

I dag har man gått upp i tid för en gångs skull, har ju sovit fram till klockan ett och två de senaste dagarna...nu är klockan strax tio och för att orka gå upp så här tidigt så måste jag ju dricka kaffe. Vill ju minska ner på mitt kaffe drickande men de är så svårt, för de är ju så gott och jag blir pigg av de. Okej finns säkert nåt annat man kan äta/dricka för att bli pigg och som även är gott men jag har inte kommit fram till vad de skulle kunna vara ...
Har redan druckit två koppar kaffe och de lär bli fler under dagen, men jag ger inte upp,  en dag ska jag ha minskat ner eller helt slutat dricka kaffe så de så !


*Fredag*

Igår kväll hade vi skit kul , var på göta källare när 360 hade white night. Vi hade båda vita toppar på oss men bara linas topp lyste för annas var naturvit vilket var lite tråkigt för anna ville oxå lysa ju! Träffade lite trevligt party glada människor, men de roligaste var när anna fick syn på en beakant som vi inte träffat på mer än ett år eller ja lina har aldrig träffat honom bara pratat via internet. Han var där med två polare som verkade va riktigt trevlig, vi allihop dansade lite och så blev klockan helt plötsligt 3 och de var dags att gå hem. var en hel lyckad kväll på krogen den roligaste vi haft på länge!
massor av skönt folk, bra musik de enda som var dåligt var att cidern kostade 53 kronor senare på kvällen så de blev inte så mycket dricka men tur som man har blev man bjuden på en öl.


Dricka

Nu sitter vi här framför datorn och dricker hemma gjorda kaffe latte och lyssnar på Basshunters senaste låt All i ever wanted hehe tar de helt enkelt lungt , var hos en polare igår och drack goda och färglada drinkar. Konstigt nog så blev vi inte fulla vilket var lite trist egentligen för när man dricker vill man ju  bli lite berusad, men vi kanske blir fulla idag istället då vi såklart ska dricka även idag. Blir nog krogen som de ser ut nu funderar på att sätta oss spå en uteservering man måste ju passa på nu när de är sommar och fint väder.




20 år

idag är de på pricken 20 år sedan vi flyttade till söder ,vi har alltså bott på samma adress i hela 20 år. haha då var vi bra små när vi flytta hit bara 5 och 6 år , hade inte ens börjat skolan ännu jue. men nu har vi gått ut skolan för länge sedan och gör nu inget annat än att njuter av sommaren :) nästan alla våra kompisar som vi känt under de år vi bott här har flyttat de är bara vi kvar och en polares syskon som bor i området. Men de gör inte så mycket de är ett så trevligt område, grönt och skönt ;) nära till de mesta och rent är de oxå :) inte konstigt att vi blivit kavar i 20 år ;)


RSS 2.0