Insomnia

i natt kunde jag (anna) inte sova , låg och vred och vände mig hela tiden och en massa negativa tankar for genom huvudet, var nog de som var problemet , man ska inte tänka så mycket när man ska sova! satte mig framför datorn och surfade, tyvärr var ingen rolig människa online på msn men de kanske inte var så konstigt då klockan var efter ett.
blev lite tröttare efter ett tag så jag gjorde ett nytt försök till att somna och de funkade bra för jag minns inte så mycket så jag somnade nog ganska fort, så de är en bra grej kan du inte sova så surfa lite så blir du trött.



Städ time

idag har vi båda städat våra rum , Lina var lite piggare och städade vid tolv tiden medans Anna väntade till två halv tre tiden med att städa. Anna hittade ett litet litet kryp som kröp omkring på golvet trodde först de var smuts men som sagt smuts kryper ju inte , slängde ut den lille på balkongen så nu är han fri hehe.

Sen har de inte hänt så mycket mer förutom att mamma och pappa var och tittade på en lägenhet , dom gilllade den så nu är de bara att vänta tills den som hade lägenheten kommer och tittar på våran :) de var faktiskt 2 som ringde idag om lägenheten de andra ska titta på den imorgon , så fortsätter de så här har vi flyttat snart hihi


                                                                  

shoppat på rean

idag var vi ute en sväng på Götgatan , där ligger tre bra klädaffärer nämligen , Bik Bok , H&M och GinaTricot , vi var hittade en massa fina toppar och t-shirts på Bik Bok :D bara 49:- styck blev totalt 350 kr för 7 plagg :D en av topparna en rosa med paljetter på kostade till normalpris 350:- men vi fick den som sagt för endast 49:- vi fick alltså 7 plagg för priset av en, vi räkande ut att alla topparna skulle gått på över 1000:- till normalpris så vi är nöjda ;) så vi rekomenderar verkligen Bik Boks rea !

Ny vecka

Så var de måndag igen vilket ju såklart betyder början på en ny vecka , kan ju börja med att säga att helgen var si så där fredagen var nice alltså självaste midsommarafton :) den spenderade vi med våran härliga polare johanna och hennes sambo kristoffer och deras vänner :) Men på Lördagen blev de knas skulle egentligen gått ut på krogen men de blev inte av ( ledsen i ögat )
Igår söndag blev de bara till att sova en massa...
Har inga planer för denna vecka ännu idag har vi bara slappat som vanligt alltså ;) ska till Arbetsförmedlingen antar jag en eller  två gånger vi får se vad vi orkar (A) sen kanske de blir ett besök på IKEA igen hehe

Snart ska vi försöka se klart Saganom Konungens återkomst vi har försökt se klart på den i flera dagar men alltid blivit avbrutna av olika andledningar.

Vilken dag är det ?

idag vaknade vi ganska tidigt runt 11 tiden, skulle ju egentligen gått till AF men de orkade vi inte då den ligger ända borta i globen hehe. Vi vaknade av att de ringde på dörren de var en gubbe som skulle fixa vatten kranen , jag anna fick för mig att de var söndag och att de var våran farbror som ringde på men sen vakande jag till och insåg att de inte alls var söndag och då trodde jag att de var måndag men till slut fattade jag att de faktiskt är tisdag idag hehe snacka om att vara förvirrad ;)

idag och igår har vi mest glott på tv sett lite filmer osv , nu sist såg vi days of our lives de är så dåligt att de blir kul hihi.

Ja just de jag anna ( igen ) försöker att minska ner på mitt kaffe drickande men de går inget bra drack två stora muggar igår och gjort likadnat idag... måste se till att skärpa mig! Tänkte försöka dricka max en mugg om dagen :)



helgen

Ja så var de tråk måndag igen då ... i helgen blev de lite knas för att vi var hemma på fredags och såg på film  ( filmen hette i know who killed me med Lindsay Lohan kan klart rekomendera den ) och mumsade popcorn och godis de var väldigt trevligt tro inget annat men en polare frågade om vi ville gå ut och de skulle vi ju inte så de blev inget med de.

Men på lördagen så skulle vi gå ut men då skulle våran polare stanna hemma och softa vid datorn, okej de kan väll vara skönt , men när ens polare ska ut och festa är de väll roligare att hänga med dem eller ;) så vi fick gå på krogen själva, var helt okej de med såklart men de är ju aldrig fel med lite extra sällskap ^^)  vi drack en drink nämligen rosa pantern ( är den enda drinken vi känner till typ ) den kostade 92.- styck så man blev lite pank men en varsin cider hade vi råd med oxå. Sen dansade vi och spannade in folk softade på en nattklubb kan man säga att vi gjorde hihi.

I går söndags så  sov vi jätte länge Lina hon sov till klockan ett ungefär och Anna tills klockan halv 3 O_o
sen köpte vi godis och såg på film, hade hyrt Free Jimmy , den var bra men lite knasig men de gör inget hehe

japps de var helgen de, nu är de en ny vecka få se vad man hittar på funderar på att åka till IKEA och kolla läget lite så man har nåt att göra :P

Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Här kommer vi att skriva ner lite allt möjligt lite då och då , kommer nog inte att skriva så mycket men titta in då och då så ska de väll finnas nåt att läsa hihi

RSS 2.0