Veckan so far

Denna vecka har vart hel seg! Vi har typ inte gjort annat än sovit och slappat men de kanske inte är så konstigt då Lina åkt på en dunder förskylning. Vi har iallfall hunnit med att se lite film, har sett klart alla filmerna vi hyrde i Lördags och kan väl säga att dom var helt okej ingen av dem var direkt bra men inte heller dålig. Måste vi välja en favorit så blir de nog The Machinist ( mycket tack vare att Christian Bale hade huvudrollen hehe ) Parfymen ja vad ska man säga om den, kan ju säga att den var lite skum... Mordet på John Lennon Chapter 27 var nog sämst, den var väldigt tråkig tyvärr.
Så idag bestämde vi oss för att se en film vi visste vi skulle gilla nämligen The Simpsons Movie. Simpsons funkar alltid vare sig de är en film eller ett tv-avsnitt. Kan ju tillägga att vi såg den med svenskt tal ,.haha kan ni tänka er Homer snacka svenska hehe blev faktiskt lite roligare så.


Sen kan jag ju nämna att jag Anna har fastnat i ett spel som jag inte kan sluta spela, våran pappa köpte nämligen en ny mobil igår en Sony Ericsson K660i riktigt snygg är den. Iallafall spelet heter QuadroPop och är ett slags Tetris spel, en klassiker alltså. Har nog hunnit spela de 20-30 gånger redan hehe.






Jävla Filmkedjan

Sitter här med en latte ( fast klockan snart är 22.00 ) och en te ( Anna dricker latte , Lina dricker te ) nu lyssnar vi inte på Bryan Adams utan på Britney Spears. Ja vi skulle ju som sagt hyra film så vi gick till Filmkedjan på Hornsgatan som vi brukar göra, hade redan skrivit upp en lista på filmer som vi ville hyra och hittade 3 av dem. Ställer oss sen i kön som är ovanligt lång märker sedan efter ett tag en lapp där de står priserna för att hyra film och där står följande : Film på topplistan 50 Kr medlammmar 40 Kr , övriga filmer 30 Kr medlammar 20 Kr . Vad fan menar de med detta ?! ( ursäkta svordomen men vi är arga ) så sent som i förra veckan ( lördagen närmare bestämt ) så hyrde vi en film för 15 kr de har alltså höjt priserna med det dubbla och nu måste man vara medlem för att få hyra dem billigare och då kostar dom änå 5 Kr mer och ett medlemskap kostar 100 Kr.
De som var så billigt och enkelt att hyra film förut varför har de gjort så här för, krånglat till de ordentligt tycker vi och höjt  priserna på tok för mycket! Men som tur är finns de en till Filmkedjan i närheten så vi gick dit istället haha, och hyrde 3 filmer för 19 Kr styck istället, sammma filmer som vi hade tänkt hyra tidigare dessutom. Lär inte gå till Hornsgatans filmkedjan nåt mer iallfall.

Så vad hyrde vi för filmer då, jo dess blev det : Parfymen med bla Dustin Hoffman, The Machinist med bla Christian Bale ( våran nya favvo skådis hihi ) och så till slut Mordet på John Lennon Chapter 27 med bla Lindsay Lohan ( denna film hyrde vi mest för att pappa är ett Beatles fan och vill nog se en film om mordet på hans idol haha ) hoppas filmerna är värda att se eller ja en av dem måste väl vara bra, alla 3 kan ju inte suga tycker man...




Lördagskväll

Så var det lördagskväll och vi sitter här med en kaffelatte och lysanar lite på Bryan Adams  och grannen ser på Simpsons . Har varit på promenad och även handlat lite smått och gott ( läs kaffe latte hehe ) Funderar på att hyra en film eller två, frågan är bara vad man ska hyra...komedi eller thriller eller varför inte en action...

Så vad sysslade vi med igår då, jo vi var en sväng hemma hos Johanna och drack lite och så började vi titta på en film som var spännande, vi såg den dock inte från början haha var riktigt bra film faktiskt, ganska mycket action och en snygg kille hade typ huvudrollen hehe
sen var de dags att röra sig hemmåt, men vi var inte speciellt trötta så vi tog oss en sväng ner till Medis och drack en cider på Högbergs. blev sen trötta så vi gick hem igen,blev bara en cider men de räckte gott och väl! Nästa gång tkanske man bara tar en cola vem vet hehe.

Nu ska kaffe latten drickas upp och sen blir de en sväng ner till videobutiken.

Ha de bäst ingen protäst!



 &&

LOL

Idag var vi en sväng in till city igen, Lina skulle till läkaren. Vi passade såklart på att shoppa lite när vi var i stan blev en parfym till Anna för den jag hade tidigare är slut. Parfymen är Moschino s I Love Love och den luktar gott såklart hehe. Sen har vi inte gjort så mycket mer förutom att skratta nästan hela tiden, har nog inte skrattat så här mycket någonsin...hade alltså en riktig toppen dag med alla goda skratt och härligt doftande parfym.

De var allt för idag är dags att sova nu för klockan är mycket! God natt på er eller god morgon beroende på när ni läser detta hehe



Blablabla

Oj de var ett tag sen vi bloggade men nu är de dax igen hehe. Nu har vi börjat bo in oss i den nya lägenheten känns helt okej eller ja till och med bra. Men visst saknar man de gamla ibland... så vad har vi haft för oss annars då, jo vi har festat såklart, förra helgen var värsta partyhelgen hade skit kul! Träffade massa trevligt folk och dansade loss ordentligt :)
Sen har vi latat oss för mycket också, gått upp vid ett tiden nästan varje dag men de kan vi skylla på att vi haft svårt att somna på natten hehe. Vad mer då , ja förra veckan tog vi en fika med Johanna på Waynes på Götgatan , Johanna beställde värsta jumbo latten haha. Blev lite mer fika då vi två själva var i city och shoppade och då måste man ta en fika paus med en latte för att orka med allt shoppade. vad shoppade vi då jo vi shoppade snygga stövlar på Skopunken , köp 3 betala för 2 erbjudande hade de så de blev billigt och stövlarna är skit snygga!

Mer festande blev de nu i helgen då vi åkte hem till Johanna och drack lite drinkar för att sen åka in till Medis och gå till 360 där de hade rock tema. Har vart på 360 fyra veckor i rad så nu är de dags för en paus...
På lördagen var de dags att ta de lite lungt med festandet så vi var hemma och slappa med film och popcorn :)
söndagen blev hel seg men de var bara skönt gjorde faktiskt ingetnting haha, eller jo en film till blev det :p

idag skulle vi ha städat men som vanligt vaknade vi upp vid ett och var jätte trötta och sega så vi struntade i städandet och tar de imorgon istället. har hunnit dricka tre kaffelatte iallfall alltid något hehe

japps de var allt för stunden, ska försöka uppdatera lite oftare men kan inte lova nåt :p


   <------ så ser stövlarna ut, snygga eller hur ;)

RSS 2.0