Galet

Ja i fredags blev de lite galet kan man säga, skulle ju varit hemma och tagit de lungt framför tv:n men de blev lite ändrade planer vi hamnade nämligen på 360. Har inte varit där på länge men de var ett ganska kul tema nämligen black and white plus att Sofie skulle dit. När vi kommer fram får vi varsin ljusstav, sen hör vi nån ropa på oss och de är ju såklart Sofie hon har kommit dit tillsammans med Tony, Danne och Kristoffer. Johanna är tyvärr inte där för hon är hos en annan kompis. Vi börjar med att köpa en varsin cider och går runt lite och kollar läget sen blir de en till cider och vi hittar en skön soffa att sitta i. Efter ett tag kommer killarna också och slår sig ner. De spelas gamla sköna pop låtar med Britney spears och backstreet boys. Sen börjar killarna en efter en att beställa in olika sorters alkohol allt från shots till drinkar. Sen dyker de upp en snubbe som tydligen är tony och dannes gamla klass kompis från gymnasiet så vi får sällskap av honom och hans kompisar och festandet börjar på allvar, Alla börjar ju bli lite små packade men på ett bra sätt inte sådär så man mår dåligt utan bara bra.

Blir lite dans och några skratt sen är klockan helt plötsligt 3 och stället stänger så de är dags att gå hem. Men folk är fortfarande på partyhumör så de snackas om efterfest och den blir hos oss ( alltså i annas lilla etta ) Vi är alltså 10 stycken personer men de går bra alla får plats och som tur är har vi lite sprit hemma som vi kan bjuda på. Sen går några hem och resten somnar lite här och där. Blir inte så mycket sömn men de får man ju räkna med när man festar.

Var ett härligt gäng med folk iallafall och vi hade de trevligt. Nästa gång blir vi nog inte så mång och så hoppas vi på att  tex Johanna kan va med eller nån annan av våra tjejkompisar, de blev lixom lite många killar haha.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0