Våran helg

Ja denna helg var verkligen våran helg för vi umgick bara med varandra hehe. Fredagen åt vi god mat hemma hos mamma och pappa som vanligt på fredagar, de hade även en gäst på besök nämligen deras gamla kompis stefan var där och han åt han också. Sen dök en gamal granne upp en stund för att titta på den nya lägenheten.
Efter ett tag gick mamma, pappa och stefan till en liten krog i närheten för att ta en öl eller två och vi fixade oss för att gå ut vi med. Åkte in till stan men hittade inget bra ställe att gå in på så de blev en liten promenad i stockholms natten, de var massor med folk ute köer till varenda krog/klubb.
Efter ett tag tröttnade vi på att gå omkring så vi åkte hem till Anna och drack en cola och sen la vi oss för natten.

Nästa dag alltså lördagen så åkte Anna in till stan och köpte sig en mp3 spelare för endast 333 Kr och Lina beställde biljetter till filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Vi möts sen upp i medis för att äta lite på mc donalds innan filmen börjar. Lina har köpt godis och vi går mot biografen. Sen sitter vi där i nästan 3 timmar och ser på filmen som är jätte bra!
Går sen tillbaka till mc donalds för att beställa en varsin Big Mac & C:o till middag går hem och äter tar sen en varsin dusch och fixar oss för krogen. Vi hade tänkt gå till Pan  i gamla stan men orkade inte åka dit så vi går till Söderhof istället, tar oss bara 10 till 15 minuter att gå dit. Vi dricker inte så mycket Anna tar två cider och lina två Barcardi brezer.
Snackar lite med två amerikanska killar som är jätte trevliga men dom kan inte va mer än 19 år haha. Sen hittar vi två sittplatser där vi sitter och snackar ( En av föredlarna när man bara är två stycken på krogen blir lättare att hitta sittplats då än om man tex är 7-8 stycken ) och dricker upp våran dricka sen går vi hem till mamma och pappa och sover där.

På söndag blir de lite shopping i stan köper bland annat 4 shotglas hehe.

Ganska lugn helg men mycket trevlig och även rolig.


 <----- Min älskling haha




Kommentarer
Postat av: johanna

heej! :) det låter som att ni haft en toppen helg :)

De e ju verkligen jätte bra!! ;) Fortsätta bloga nu :P



kram!

2009-02-03 @ 08:14:05
URL: http://metrobloggen.se/yohannaaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0