Tack

Nu är de söndags kväll och de betyder att de är dags att skriva om helgen som varit och de har varit en jätte bra helg tack vare en massa härliga människor! I fredags fick vi ju besök av Johanna och Marielle så de blev en liten tjejekväll med spel och singstar. Vi spelade TP och jag (Anna) vann men de var ganska jämt trots att några av oss som spelade inte var helt nyktra hehe. Marre som bara hade sjungit singstar en gång tidigare var jätte duktig och vann över båda oss flera gånger men hon vann inte över johanna men de gör ju ingen så.  Var en väldigt trevlig och rolig kväll, kul att marre kunde komma då hon inte varit hos oss innan.

På lördagen vaknar vi vid 10 för klockan ringer men vi somnar om och vaknar vid halv 12 igen coh går sen hem till mamma och pappa för att äta och dricka kaffe ( hade inte så mycket hemma i de egna kylskåpet )
softar lite men sen hör Andreas av sig och undrar om vi vill komma över och titta på hockey och de tackar vi gärna ja till så de är bara att fixa sig och ge sig iväg. Hemma hos adde var även stefan och de hade redan börjat titta på matchen när vi kom fram för vi var lite sega hehe. Adde bjöd på nån god drinkgrej han köpt på båten och sen går vi och käkar pizza för stefan är vrål hungrig och vi har inte ätit nåt på hela dagen. Sen går vi hem till Adde igen och spelar wii, går sådär vi vinner lite och förlorar lite haha. sen blir de krogen och där lurar killarna mig (Ánna)  att beställa en konstig öl som heter Hoegaarden är en väldigt ljus öl som man ska ha citron i och den smakar väldigt gott faktiskt, men glaset ölen är upphällt i är enormt haha, fick andvända båda händerna för att dricka ur det. Men kul att pröva på nåt nytt och jag kommer lätt att beställa den ölen igen!


Idag åkte vi till Vårberg för att hälsa på våran kusin Bea ( så nu bea skriver vi om dig i bloggen hihi ), vi skulle bowla men de var fullt i bowlinghallen så vi traskar till heron city istället tar ett litet tag att komma fram för vi hittar inte riktigt hehe. framme så går vi in på media market där vi stannar i en hel timme, men de är bara bea som köper nåt nämligen två skivor för 60 :- sen går vi och äter på pizza hut och de var riktigt gott! blir ingen bowling där heller för vi är typ för trötta för att bowla, sen är de bara att promenera tillbaka till vårbeg och sen åka hem.

haft en fullspäckad helg men de har bara varit kul! Så tack till alla er som gjort denna helg så bra och kul.







Imorgon är de premiär för våran nya blogg och den hittar ni här :
  http://metrobloggen.se/aol

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0