Party time

Tänkte vi skulle berätta lite om våran helg. Börjar såklart med att skriva om fredagen. Då hamnade vi i sköndal på en hemmafest, de var Sofies kompis som bodde där så vi åker hemifrån vid åtta tiden med fyrans buss till gullmarsplan och tog t-banan till hökis och sen en buss till sköndal vi hittade jätte lätt hehe de är vi stolta över. Tog ungefär en timme att ta sig dit lite småjobbigt men sånt får man stå ut med ibland. Väl framme så bjuds Anna på en öl av Sofe som införskaffat sig enhel platta haha, LIna tar en barcardi de är redan lite folk där och sen kommer de och går folk under hela natten. Vi har verkligen kul; Sofies kompis kan spela gitarr så de splas musik och sjungs lite då och då verkligen trevligt och roligt! Festen är verkligen lyckad och slutar inte förrens vid klockan sex då är de dax att åka hem.

Lördagen spenderas mes i säng haha, sover fram tills nångång vid fyra, sen bär de hem till mamma och pappa som har trevligt besök av en gammal polare till dem.  De går sen ut på krogen men vi stannar såklart hemma är ju ganska trötta och lite bakis :s går och köper lite popcorn och festis haha tittar sen på film de blir Sagan om Ringen men vi är för trötta för att se klart den. En polare hör av sig och är tydligen i närheten av Annas lägenhet men vi är ju inte där plus att vi är för trötta och dåliga för att vara sociala tyvärr.

I dag har vi sovit ganska länge Lina gick upp vid kvart över ett och anna vid kvart över 3 :P har sett klart filmen och käkat korv och druckit massa kaffe för att försöka bli lite piggare.

Var en bra helg men hade varit ännu bättre om vi vart lite piggare. '
Hoppas ni haft en toppen helg ni oxå :)

Kram till er




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0