Espresso house

Sitter här och dricker hemma gjorda kaffe latte, appropå kaffe latte igår kväll var vi på Espresso house i skrapan med Johanna och fikade vi alla tre tog en varsin stor latte och johanna lyxade till de med en chokladboll ( såg gott ut så nästa gång tar vi nog oxå en hehe ) Gick runt lite i affärer oxå för johanna behövde en ny telefon.
 Sen bar de hem och vi tittade på halv åtta hos mig men de var inte så rolig den här gången. Sen skulle vi äta pasta med ostsås men vi hade ingen mjölk hemma så anna fick gå ner till ica och handla som tur var så hade de inte stängt. Vi var ganska trötta men vi skulle ju se Prision break som vi inte sett på ett tag men då visade de sig att cityakuten var före så vi fick se på de oxå. Sen äntligen började PB men vi fattade absolut ingenting vilket var mindre roligt men vi får väl se till slut kanske man hajar lite bättre man kan ju alltid hoppas hehe. Klockan elva var de dax att lägga sig men vi kunde inte somna fast vi var så trötta har ingen aning om när vi somna men sent blev de.



Kommentarer
Postat av: johanna

heeej :) det va verkligen mysigt igår de får vi göra om.. :) jag har äntligen fått igång min hemtelefon ni får ta nummret nästa gång ni e på msn.. sedan får ni komma över på fika här också elelr varför inte ta en drick.. :P VI hörs kraaam kraaaam

2008-11-18 @ 20:12:44
URL: http://ihannai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0